Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

15 Jan 2020 20:36 #230873 by Giorgos Tsolaridis
Modder δημιουργεί GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch
Και λειτουργούν άψογα.


Ένας ικανότατος modder δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σετ από GameCube Joy-Cons, και δημοσίευσε λεπτομέρειες από το δύσκολο εγχείρημα του.

Ο Shank Mods ο οποίος δηλώνει φανατικός παίκτης του Super Smash Bros και GameCube controller "snob", πήρε ένα σετ Joy-Cons και αφού τα αποσυναρμολόγησε, τα τοποθέτησε σε ένα GameCube controller και στη συνέχεια καλωδίωσε κουμπιά και χειριστήρια. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν μία τεράστια προσπάθεια η οποία πήρε αρκετούς μήνες και πολλά 3D-printing, σύμφωνα και με τον ίδιο. Ο Mods χρησιμοποίησε ένα WaveBird ασύρματο controller σαν βάση και ευτυχώς για εκείνον είχε το ίδιο ύψος με το Nintendo Switch.



Στη συνέχεια ο Mods έκοψε το WaveBird στη μέση και τοποθέτησε τις ράγες ώστε να προσαρμόζεται στο Switch. Το αποτέλεσμα είναι ένα GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch τα οποία χρησιμοποιούν αυθεντικά μέρη του GameCube controller, συμπεριλαμβάνοντας και την ασύρματη λειτουργία τους. Είναι συμβατό με όλα τα Nintendo Switch καθώς και με τα HD rumble, gyro και amiibo support.

Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα τα δούμε στην αγορά καθώς όπως δήλωσε ο Mods, για την ώρα θα τα χρησιμοποιεί μόνο για τη δική του διασκέδαση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2020 21:04 #230887 by Giorgos Tsolaridis
Θεματικό πάρκο Super Nintendo World
Νέο μουσικό βίντεο δείχνει μερικές από τις δυνατότητες.


Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2020 17:16 #231029 by Βασίλης Κτενίδης
Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Ντάλας ανάτρεψε την απόφαση εναντίων της Nintendo, στην οποία η εταιρεία αντιμετώπιζε κατηγορίες κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων όσον αφορά τα ασύρματα controllers του Wii.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η πατέντα για την οποία κατηγορήθηκε η Nintendo δεν ήταν έγκυρη καθώς η ενάγουσα iLife Technologies Inc. προσπαθούσε να καλύψει το γενικό concept της χρήσης των αισθητήρων κίνησης για τον εντοπισμό κίνησης. Η απόφαση ακυρώνει την αποζημίωση ύψους 10.1 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Nintendo.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει από το 2013 όταν η iLife Technologies Inc. κατηγόρησε την Nintendo ότι έκλεψε την πατέντα από την ίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2020 17:47 - 27 Jan 2020 13:10 #231087 by Βασίλης Κτενίδης
Η Nintendo δεν είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει για τις προ παραγγελίες που έγιναν σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε γερμανικό δικαστήριο βγήκε η απόφαση υπέρ της Nintendo για την κατηγορία που της ασκήθηκε το 2018 από τον τις ομάδες συνηγορίας του καταναλωτή της Νορβηγίας και της Γερμανίας.

Η κατηγορία ξεκίνησε με την Νορβηγική Consumer Commission να καταθέτει παράπονα για την Nintendo και για άλλες εταιρείες επειδή δεν πρόσφεραν αποζημίωση σε πελάτες που έκαναν προπαραγγελίες από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η Γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Καταναλωτή πήγε την Nintendo στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι αρνείται να αποζημιώσει καταναλωτές που είχαν κάνει προ παραγγελία στην Ευρώπη.

Ο στόχος ήταν να καταγραφεί το συμβάν για να μην επαναληφθεί και από άλλες εταιρείες η συγκεκριμένη πολιτική αποζημίωσης. Δυστυχώς ένα γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε πως η Nintendo δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τις αποζημιώσεις επειδή οι καταναλωτές αποδέχονται πριν από κάθε παραγγελία την άρνηση του δικαιώματος αποζημίωσης τους. Σύμφωνα με αναφορά το Δικαστήριο της Φρανκφούρτης απάλαξε την Nintendo από τις κατηγορίες υποχρεώνοντας την Γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Καταναλωτή να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα αν και η υπηρεσία αιτήθηκε να ασκηθεί έφεση.

Η Nintendo υποστήριζε ότι σύμφωνα με το Article 16 of Directive 2011/83 του ευρωπαϊκού καταναλωτικού δικαίου, δεν υποχρεούται να δώσει αποζημίωση για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2020 13:12 - 31 Jan 2020 13:39 #231196 by Βασίλης Κτενίδης
Η Nintendo έχει αποκομίσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ από τα mobile games
Το Fire Emblem Heroes είναι πρώτο με 61% των χρημάτων.


Το SensorTower αναφέρει ότι τα έσοδα από 6 mobile games της Nintendo αθροιστικά ξεπερνάνε το ένα δισεκατομμύριο ευρώ όσον αφορά τις πλατφόρμες Android και iOS. Τα 6 αυτά games έχουν περισσότερα από 452 downloads αθροιστικά.

Το 61% του ποσού, δηλαδή τα 656 εκατομμύρια έρχονται από τα Fire Emblem Heroes που είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό αφού ο τίτλος έχει 18 εκατομμύρια downloads, όμως έχει αποφέρει τα περισσότερα χρήματα, αυτό σημαίνει ότι κατά μέσω όρο παράγει 41 ευρώ ανά download. Τα επόμενα στην κατάταξη είναι τα Animal Crossing Pocket Camp με το 12% δηλαδή 131 εκατομμύρια ευρώ και Dragalia Lost με 11% που σημαίνει 123 εκατομμύρια ευρώ..

Το Mario Kart Tour έχει το 8% με 86 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Super Mario Run παραμένει το mobile game με τα περισσότερα downloads γενικά, έχοντας 244 εκατομμύρια λήψεις και αποφέροντας το 7% δηλαδή 76 εκατομμύρια δολάρια. Το Dr. Mario World έρχεται τελευταίο στην κατάταξη με 1% δηλαδή 4.8 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τα mobile games της Nintendo προέρχονται από την Ιαπωνία που έχει το 54% δηλαδή 581 εκατομμύρια με τις ΗΠΑ στη δεύτερη θέση με 29% ή αλλιώς 316 εκατομμύρια δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 12:48 #231428 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo: "Το PS1 έκανε καλύτερες πωλήσεις επειδή στους μοναχικούς gamers αρέσουν τα καταθλιπτικά games"
Είχε δηλώσει ο πρώην πρόεδρος Hiroshi Yamauchi σε παλιά του συνέντευξη.




Ο τρίτος πρόεδρος της Nintendo Hiroshi Yamauchi είχε μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις όσον αφορά την παρελθοντική διαμάχη μεταξύ Nintendo 64 vs PlayStation 1.

Ο ίδιος ήταν σημαντικό μέλος για την οικογένεια της Nintendo πριν από τον Θάνατο του το 2013. Ανέλαβε δράση το 1949 και βοήθησε την εταιρεία σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία στην ιστορία της.

Ήταν γνωστός για την άνεση του να εκφράσει τις απόψεις του, ακόμα και αν δεν αφορούσαν χρήματα και το κέρδος της εταιρείας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Yamauchi είχε κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση όσον αφορά τις πωλήσεις του Nintendo 64 που ήταν λιγότερες από αυτές του PlayStation 1. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν το PS1 κατάφερε να κερδίσει το Nintendo 64 επειδή στους Ιάπωνες gamers αρέσει να κάθονται μόνοι τους στο δωμάτιο τους και να παίζουν καταθλιπτικά games.

Το PlayStation 1 είναι γνωστό για τα βαριά σενάρια όπως τα Silent Hill, Resident Evil, Metal Gear Solid και τα solo όπως το Grand Theft Auto. Το Nintendo 64 συνήθως μας φέρνει αναμνήσεις από games όπως Mario Kart και Mario Party, πολύχρωμα και χαρούμενα games που ενδεχομένως παίζατε με παρέα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 18:16 - 10 Feb 2020 20:38 #231436 by Βασίλης Κτενίδης
Η Nintendo θα καθυστερήσει την διανομή των Switch στην Ιαπωνία λόγω εξάπλωσης του κορωνοιού
Περισσότερα από 560 θύματα και 28.000 κρούσματα παγκοσμίως.


Η παραγωγή και διανομή των Switch, των Joy Con controllers και άλλων περιφερικών όπως το Ring Fit Adventure θα καθυστερήσουν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Η Nintendo χαρακτήρισε την κίνηση της ως αναπόφευκτη και ότι θα επηρεάσει μόνο την αγορά της Ιαπωνίας όμως ο senior analyst Daniel Ahmad που εργάζεται για την εταιρεία ερευνών αγοράς, Niko Partners, αναφέρει στο CNBC ότι θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στην αγορά της Αμερικής αλλά και στις υπόλοιπες αγορές πέρα από αυτήν της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η Κίνα διαθέτει πολύ σημαντική βιομηχανία σε hardware, τηλέφωνα και πολλά άλλα και πιστεύουμε ότι θα επηρεαστεί ολόκληρη η αλυσίδα τροφοδοσίας και όχι μόνο η αγορά των video games, αλλά ολόκληρη η αγορά. Όταν μιλάμε για κονσόλες συγκεκριμένα, το 96% των κονσολών που εισήχθησαν στην Αμερική το 2018, είχαν παραχθεί στην Κίνα. Παρά το ότι μερικές εταιρείες έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους και αλλού, όπως η Nintendo, η Κίνα ακόμα έχει την πλειοψηφία σε μονάδες παραγωγής.”

H Nintendo δηλώνει: “Θα συνεχίσουμε την διανομή των προϊόντων μας το συντομότερο δυνατόν, λαμβάνοντας όμως υπ όψιν μας την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοιού και ελπίζουμε στην κατανόηση σας.”



Ο κορωνοιός έχει εξαπλωθεί στο πλανήτη με περισσότερα από 560 θύματα να έχουν καταγραφή μέχρι αυτή τη στιγμή και περισσότερα από 26.000 κρούσματα παγκοσμίως.

Η καθηστέρηση της διανομής των προϊόντων της Nintendo δεν είναι η μόνη επίδραση που έχει η εξάπλωση του κορωνοιού. Οι πωλήσεις του Plague Inc. έχουν εκτοξευθεί αφού πολλοί αγόρασαν το παιχνίδι για να καταλάβουν καλύτερα το πώς εξαπλώνεται ένας ιός ενώ η Blizzard αναγκάστηκε να αναβάλει διάφορες διοργανώσεις του Overwatch. Επίσης οι διοργανωτές του Tapei Game Show αναβάλανε την ετήσια διοργάνωση τους για αργότερα μέσα στη χρονιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 22:49 - 06 Feb 2020 23:09 #231442 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: Nintendo: "Το PS1 έκανε καλύτερες πωλήσεις επειδή στους μοναχικούς gamers αρέσουν τα καταθλιπτικά games"
Είχε δηλώσει ο πρώην πρόεδρος Hiroshi Yamauchi σε παλιά του συνέντευξη.




Ο τρίτος πρόεδρος της Nintendo Hiroshi Yamauchi είχε μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις όσον αφορά την παρελθοντική διαμάχη μεταξύ Nintendo 64 vs PlayStation 1.

Ο ίδιος ήταν σημαντικό μέλος για την οικογένεια της Nintendo πριν από τον Θάνατο του το 2013. Ανέλαβε δράση το 1949 και βοήθησε την εταιρεία σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία στην ιστορία της.

Ήταν γνωστός για την άνεση του να εκφράσει τις απόψεις του, ακόμα και αν δεν αφορούσαν χρήματα και το κέρδος της εταιρείας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Yamauchi είχε κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση όσον αφορά τις πωλήσεις του Nintendo 64 που ήταν λιγότερες από αυτές του PlayStation 1. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν το PS1 κατάφερε να κερδίσει το Nintendo 64 επειδή στους Ιάπωνες gamers αρέσει να κάθονται μόνοι τους στο δωμάτιο τους και να παίζουν καταθλιπτικά games.

Το PlayStation 1 είναι γνωστό για τα βαριά σενάρια όπως τα Silent Hill, Resident Evil, Metal Gear Solid και τα solo όπως το Grand Theft Auto. Το Nintendo 64 συνήθως μας φέρνει αναμνήσεις από games όπως Mario Kart και Mario Party, πολύχρωμα και χαρούμενα games που ενδεχομένως παίζατε με παρέα.



Και εγώ "μοναχικός" gamer είμαι καθώς έχω προτίμηση στα Single Players τα οποία παίζω χωρίς παρέα αλλά δεν έχω παίξει κανένα "καταθλιπτικό" στο PS4 μέχρις στιγμής,

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2020 13:22 #231582 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo: Οι πωλήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη δεν θα επηρεαστούν από τον κορωνοϊό
Η εταιρεία εκφράζει την ανησυχία της για τους παθόντες


Παρά την επιβεβαίωση της Nintendo ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην διανομή των προϊόντων της στην Ιαπωνία, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των Switch και των περιφερειακών δεν θα επηρεαστούν στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα: “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγωγή κάποιων προϊόντων για την Ιαπωνική αγορά έχουν καθυστέρηση λόγω της έξαρσης του κορωνοϊόυ. Η Nintendo δεν αναμένει κάποια επίδραση στη διανομή των προϊόντων παγκοσμίως και οι πωλήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη δεν θα επηρεαστούν επίσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανυσιχίες μας και την υποστήριξη όλων όσων πάσχουν από τον κορωνοϊό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:31 #232019 by Giorgos Tsolaridis
Η Disney και η Universal έκλεισαν τα θεματικά πάρκα τους στην Ιαπωνία λόγω του Κορωνοϊού
Το πάρκο της Nintendo ίσως επηρεαστεί.


Όσο ο κορωνοϊός (COVID-19) συνεχίζει να επεκτείνεται σε παγκόσμια βάση, γίνονται διαρκώς ενέργειες για την αποφυγή διάδωσής του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η Disney ανακοίνωσε ότι κλείνει τα πάρκα της στην Κίνα (Hong Kong Disneyland και Shanghai Disneyland). Πλέον, η Disney έκλεισε και τα Tokyo Disneyland και Tokyo DisneySea. Επιπλέον, η Universal έπραξε το ίδιο, καθώς έκλεισε τα Universal Studios Japan και Legoland Japan.

Τα πάρκα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 15 Μαρτίου, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Για τα πάρκα της Κίνας δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ακριβής ημερομηνία. Επίσης, μένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην κατασκευή του Super Nintendo World στην Ιαπωνία από την Universal Studios. Το συγκεκριμένο θεματικό πάρκο επρόκειτο να ανοίξει φέτος το καλοκαίρι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί κόσμο, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μέχρι σήμερα υπάρχουν 80.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 και 2.800 θάνατοι. Στην Ελλάδα είχαμε δύο κρούσματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification