Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνής επικαιρότητα

03 Jan 2020 01:01 #230605 by Aristotelis Barkas
Αγωγός Eastmed Act: Αναβαθμίζεται η Ελλάδα - Εκτός η Τουρκία
Συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου, Ισραήλ και Ιταλίας.
Ο αγωγός θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ανατολική Μεσόγειο στην Ευρώπη και παρακάμπτει την Τουρκία.



Πηγή: ΣΚΑΪ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jan 2020 18:51 #230617 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό το "ήρθε ενώπιον της δικαιοσύνης" - "τον σκοτώσαμε" κάπου δε μου κολλάει. Κάτι δε στέκει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2020 22:32 #231033 by Μάνος Γρυπάρης
Πυρκαγιές στην Αυστραλία: Ο απολογισμός



Οι δασικές πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν αποτεφρώσει περισσότερο από τον μισό βιότοπο 100 απειλούμενων φυτών και ζώων, περιλαμβανομένων 32 υπό εξαφάνιση ειδών, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ειδικοί της άγριας ζωής εκφράζουν ανησυχίες ότι περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ζώα έχουν πεθάνει στις άνευ προηγουμένου αυτές πυρκαγιές που πλήττουν την ανατολική και νότια Αυστραλία επί σειρά μηνών.

Από τις φωτιές, που έχουν καταστρέψει μια περιοχή μεγαλύτερη από την Πορτογαλία, έχουν χάσει τη ζωή τους 28 άνθρωποι.

Αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι θα χρειαστούν εβδομάδες για να εκτιμηθεί ο ακριβής απολογισμός καθώς ορισμένες περιοχές που έχουν πληγεί παραμένουν πολύ επικίνδυνες για να επιθεωρηθούν.



Αλλά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε σήμερα έναν αρχικό κατάλογο με τα απειλούμενα είδη φυτών, ζώων και εντόμων, των οποίων περισσότερο από το 10% του βιοτόπου τους έχει επηρεαστεί.

Πάνω από το 80% των γνωστών ή πιθανών βιοτόπων 49 ειδών βρίσκονται μέσα στις ζώνες πυρός, ενώ άλλα 65 είδη είδαν το 50-80% των περιοχών εξαπλώσεώς τους να επηρεάζεται.

Η Σάλι Μποξ, η Επίτροπος Απειλούμενων Ειδών του υπουργείου, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μόλις ένα βήμα προς την κατανόηση των πιθανών επιπτώσεων των πυρκαγιών στην άγρια ζωή της Αυστραλίας.

"Ορισμένα είδη είναι περισσότερο ευάλωτα στη φωτιά σε σχέση με άλλα και κάποιες περιοχές σφοδρότερα καμμένες από άλλες, επομένως θα χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση πριν μπορέσουμε να αξιολογήσουμε πλήρως τον αντίκτυπο των πυρκαγιών επί του εδάφους".

Ανάμεσα στα απειλούμενα είδη που βρίσκονταν στις περιοχές που κάηκαν περιλαμβάνονται 272 είδη φυτών, 16 θηλαστικών, 14 βατράχων, εννέα πτηνών, επτά ερπετών, τέσσερα εντόμων, τέσσερα ψαριών και ένα είδος αράχνης, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Από τα 32 σοβαρά απειλούμενα είδη που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές τα περισσότερα ήταν φυτά παρότι σε αυτά περιλαμβάνονται βάτραχοι, χελώνες και τρία είδη πουλιών.
Οι καταιγίδες, που ξέσπασαν την Παρασκευή έσβησαν τις περισσότερες από τις πυρκαγιές που μαίνονταν στο ανατολικό τμήμα της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξακολουθούν να μαίνονται άλλες φωτιές στο νότιο και το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σήμερα εξακολουθούν να μαίνονται 75 πυρκαγιές έναντι 100 πριν από μερικές ημέρες, διευκρίνισε η πυροσβεστική υπηρεσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, που είναι η πολυπληθέστερη στην Αυστραλία και η χειρότερα πληγείσα από την περιβαλλοντική αυτή κρίση.

"Βροχή εξακολουθεί να πέφτει σε έναν αριθμό ζωνών με πυρκαγιές", πρόσθεσε η υπηρεσία αυτή σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία επισήμανε ότι οι "ευνοϊκές συνθήκες" που προκλήθηκαν από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και τη βροχή βοηθούν στον περιορισμό των πυρκαγιών που εξακολουθούν να μαίνονται.

Την ίδια ώρα στο βόρειο τμήμα της χώρας, σφοδρές καταιγίδες ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε στην πολιτεία Κουίνσλαντ, προκαλώντας ξαφνικά πλημμύρες και τον αποκλεισμό δρόμων. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο ξηρασίας και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, χθες σημειώθηκαν οι πιο σημαντικές βροχοπτώσεις εδώ και σχεδόν 10 χρόνια σε ορισμένες περιοχές που βρίσκονται κοντά στις πιο μεγάλες πυρκαγιές.

Ωστόσο δύο πυρκαγιές που μαίνονταν εκτός ελέγχου συνεχίζουν και σήμερα την καταστροφική τους πορεία στο νότιο τμήμα της Νέας Νότιας Ουαλίας και της γειτονικής της Βικτόρια, αλλά οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν και για εκεί καταρρακτώδεις βροχές για αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα, κάτι το οποίο δημιουργεί την ελπίδα ότι και αυτές οι πυρκαγιές θα μπορέσουν επίσης να τεθούν υπό έλεγχο.

Την ίδια ώρα πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται στο εθνικό πάρκο του νησιού Καγκουρό, ένα πραγματικό καταφύγιο μοναδικής χλωρίδας και πανίδας. Οι φλόγες έχουν ήδη προκαλέσει τον θάνατο μεγάλου αριθμού κοάλα, πουλιών και μαρσιποφόρων που ανήκουν σε είδη που υπάρχουν μόνον σε αυτό το νησί, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αυστραλίας.

Η κρίση αυτή με τις δασικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, η οποία επιδεινώθηκε από την κλιματική αλλαγή, έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο 28 ανθρώπων. Αυτή τροφοδοτήθηκε από τον ιδιαίτερα ζεστό καιρό και την ξηρασία στη διάρκεια των τελευταίων μηνών στην Αυστραλία.

Οι πυρκαγιές αυτές κατέστρεψαν τεράστιες επιφάνειες παρθένων δασών στο ανατολικό και το νότιο τμήμα της χώρας, αποδεκάτισαν την κτηνοτροφία και κατέστρεψαν περίπου 2.000 σπίτια.

Οι αρχές προειδοποίησαν ωστόσο ότι η κρίση μπορεί να επιδεινωθεί εκ νέου, καθώς η Αυστραλία βρίσκεται μόνον στο μέσον της θερινής της περιόδου.

Μετά τις πυρκαγιές έντονη κακοκαιρία πλήττει την Αυστραλία



Η νύχτα μέρα έγινε στην Αυστραλία με μεγάλα σύννεφα σκόνης να καλύπτουν τον ουρανό και την μετεωρολογική υπηρεσία να εκδίδει έκτακτη προειδοποίηση για σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς. 

Μετά τις φονικές πυρκαγιές, από έντονη κακοκαιρία πλήττεται η Αυστραλία, με αμμοθύελλες και σφοδρές χαλαζοπτώσεις. Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζουν.

Δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ πολλαπλές ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις ριπές των ανέμων να φτάνουν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές, ζητώντας από τους πολίτες να μην πραγματοποιούν μετακινήσεις, εφόσον αυτό δεν είναι απαραίτητο, και παροτρύνοντάς τους να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε ασφαλές σημείο. 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2020 20:07 #231057 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, έχουν ακόμη πολύ δρόμο... Ξεχνάμε τι είχε γίνει όταν είχε καεί η Πάρνηθα; Μετά μας τσακίσαν οι πλημμύρες για αρκετό καιρό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2020 14:56 - 20 Feb 2020 14:57 #231750 by Blood Prince
Πέθανε ο εφευρέτης του «copy-paste»




Τον θάνατό του ανακοίνωσε η εταιρεία Xerox μέσω Twitter

Ο Larry Tesler, ένας θρύλος στον χώρο της πληροφορικής, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Ήταν ο εφευρέτης της «αντιγραφής και επικόλλησης», ή «copy-paste».

Τον θάνατό του ανακοίνωσε η εταιρεία Xerox μέσω Twitter.

Ο Tesler άρχισε να εργάζεται στη Silicon Valley το 1960, μια περίοδο που οι υπολογιστές δεν ήταν προσβάσιμοι από την πλειοψηφία των πολιτών. Χάρη στις καινοτομίες του, ο προσωπικός υπολογιστής έγινε απλός και φιλικός στους χρήστες.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1945, πέρασε στη Xerox μέρος της καριέρας του.

«Ο άλλοτε ερευνητής της Xerox είχε εφεύρει την (εντολή) ‘’αποκοπή/αντιγραφή/επικόλληση’’, την (εντολή) ‘’εύρεση και αντικατάσταση’’ καθώς και πολλές άλλες», ανέφερε η εταιρεία.

«Η εργάσιμη μέρα σας έγινε πολύ πιο εύκολη χάρη σε αυτές τις επαναστατικές ιδέες του. Ο Λάρι εξέπνευσε τη Δευτέρα, σας παρακαλούμε ενωθείτε μαζί μας για να τιμήσουμε τη μνήμη του» αναφέρει η εταιρεία.

Πτυχιούχος του πανεπιστημίου Στάνφορντ, στη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνιας, ήταν ειδικευμένος στην αλληλεπίδραση ανθρώπων και μηχανημάτων.

Δούλεψε κυρίως για την Apple, την Amazon, τη Yahoo! και στο κέντρο έρευνας της Ζίροξ στο Πάλο Άλτο.

Τη δυνατότητα της «αποκοπής» και της «επικόλλησης» οποιουδήποτε αποσπάσματος κειμένου, χωρίς να χρειάζονται πολλά και περίπλοκα βήματα, την εμπνεύστηκε από μια τεχνική πολύ αρχαιότερη από την εποχή της πληροφορικής, δηλαδή το να κόβει κανείς τμήματα τυπωμένων φράσεων και να τα τοποθετεί σε άλλη σειρά χρησιμοποιώντας κόλλα ή σελοτέιπ.

Η εντολή έγινε συνήθεια χάρη στην Apple, που την ενέταξε στον υπολογιστή Lisa το 1983 και στον Macintosh την επόμενη χρονιά. Ο συνιδρυτής της Apple, ο Στιβ Τζομπς, κατάφερε να αρπάξει τον Τέσλερ από τη Ζίροξ το 1980.

Ο μηχανικός πέρασε στην κατασκευάστρια υπολογιστών και smartphones 17 χρόνια, φθάνοντας στην κορυφή της ιεραρχίας της. Αργότερα, δημιούργησε μια start-up στον κλάδο της εκπαίδευσης και ανέλαβε έργα που επικεντρώνονταν στην εμπειρία του χρήστη στην Άμαζον και στη Γιαχού.

Ο Tesler «συνδύασε την εκπαίδευση στην επιστήμη της πληροφορικής με μια αντικουλτούρα κατά την οποία οι υπολογιστές έπρεπε να είναι για τους πάντες», σημείωσε το Computer History Museum.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2020 14:31 #231806 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε την εκπληκτική διαφήμιση της ασφαλιστικής εταιρείας New York Life, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά στο φετινό Super Bowl! Περιέχει ελληνικές λέξεις και μάλιστα αναφέρεται στο ότι χρησιμοποιούνταν από την Αρχαία Ελλάδα! Απλά εκπληκτική και μπράβο στους δημιουργούς. Διαρκεί 60 δεύτερα κι αξίζει να την δείτε.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 00:16 #232070 by Μάνος Γρυπάρης
Ευρωπαϊκή Ένωση: Οι «27» απορρίπτουν κατηγορηματικά τον εκβιασμό της Τουρκίας στο μεταναστευτικό
Οι "27" καλούν την Τουρκία "να εφαρμόσει πλήρως τους όρους της συμφωνίας" του 2016 που επιτεύχθηκε μεταξύ Άγκυρας και ΕΕ μετά τη μεταναστευτική κρίση του 2015.




Η Ευρωπαϊκή Ενωση "απορρίπτει κατηγορηματικά τη χρήση της μεταναστευτικής πίεσης για πολιτικούς σκοπούς", αναφέρουν οι υπουργοί Εσωτερικών των 27 στο κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν, μετά την έκτακτη συνεδρίασή τους σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

Το Συμβούλιο των Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, το οποίο συνήλθε εκτάκτως απόψε στις Βρυξέλλες, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο των 6 σημείων για την υποστήριξη της Ελλάδας σε σχέση με τις πιέσεις που δέχεται στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία και ταυτόχρονα εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη των 27 σε Κύπρο και Βουλγαρία, "οι οποίες μπορεί να επηρεαστούν παρομοίως".

Όπως σημειώνεται "ομόφωνα η Σύνοδος των Υπουργών Εσωτερικών εξέφρασε τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς την Ελλάδα η οποία πέραν από την προάσπιση των εθνικών συνόρων, ανταποκρίθηκε και στον ρόλο της ως θεματοφύλακας των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Οι "27" καλούν την Τουρκία "να εφαρμόσει πλήρως τους όρους της συμφωνίας" του 2016 που επιτεύχθηκε μεταξύ Άγκυρας και ΕΕ μετά τη μεταναστευτική κρίση του 2015.

Προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη στήριξη των δυτικών χωρών στον πόλεμό της στη Συρία, η Τουρκία άνοιξε την περασμένη εβδομάδα τα σύνορά της για τους μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφός της. Νωρίτερα σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να στηρίξει τις τουρκικές πρωτοβουλίες στο συριακό, αν θέλει να βάλει τέλος στη μεταναστευτική κρίση.

Για τους Ευρωπαίους ωστόσο, οι οποίοι επανέλαβαν τη στήριξή τους στην Ελλάδα, "η κατάσταση στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ δεν είναι αποδεκτή. Στο ανακοινωθέν τους τονίζουν ότι το παράνομο πέρασμα των συνόρων "δεν θα γίνει ανεκτό".

Η Ένωση και οι χώρες μέλη της θα λάβουν "όλα τα αναγκαία μέτρα" προειδοποιούν οι υπουργοί, "με σεβασμό στο ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο", απαντώντας κατ' αυτόν τον τρόπο εμμέσως στις επικρίσεις του ΟΗΕ και μη κυβερνητικών οργανώσεων που διαφώνησαν με τη διακοπή της εξέτασης αιτημάτων ασύλου που αποφάσισε η Αθήνα.

Η αρμόδια Επίτροπος για το μεταναστευτικό Ίλβα Γιόχανσον σχολίασε πως σήμερα το Συμβούλιο έδωσε την εικόνα μιας "οικογένειας" και κατέστη από πεδίο αντιπαραθέσεων στο παρελθόν σε πεδίο σύμπνοιας.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι οι 27 υοθέτησαν "ομόφωνα μια διακήρυξη, αλληλέγγυοι προς την εταίρο μας Ελλάδα, η οποία απορρίπτει κατηγορηματικά την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών".

Μ. Σχοινάς: Οι «27» στηρίζουν ομόφωνα το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα
Για «ομόφωνη στήριξη» στο σχέδιο δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα από όλους τους υπουργούς που μετείχαν στο έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Όταν η Ευρώπη δοκιμάζεται, η ενότητα θριαμβεύει. Πλήρης αλληλεγγύη με την Ελλάδα. Μια Ευρώπη που προστατεύει, μια Ευρώπη που πετυχαίνει», τόνισε ο κ. Σχοινάς.

Στο κοινό ανακοινωθέν τους οι 27 υπουργοί τονίζουν ότι η ΕΕ «απορρίπτει κατηγορηματικά τη χρήση της μεταναστευτικής πίεσης εκ μέρους της Τουρκίας για πολιτικούς λόγους».

Στην συνέντευξη τύπου μετά το συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας Ντάβορ Μποζίνοβιτς δήλωσε πως «το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Είμαστε στο πλευρά της Ελλάδος. Όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και οποιαδήποτε άλλο μέλος της ΕΕ βρεθεί σε παρόμοια θέση , μπορεί να υπολογίζει στη υποστήριξη και αλληλεγγύη μας».

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 13:27 - 05 Mar 2020 13:30 #232073 by Blood Prince
Εγώ πιστεύω πως η ΕΕ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στην Τουρκία.....απλά θα αυξήσει την χρηματοδότηση στην Ελλάδα και εμείς ως κοροϊδα θα μαζεύουμε όλα τα λαθραία όρκ που έρχονται από Τουρκία.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Mar 2020 23:22 #232158 by Blood Prince
Έριξε το αυτοκίνητό του στο ποτάμι 10 λεπτά από την ώρα που το πήρε στα χέρια του




Με τον πιο σκληρό τρόπο έμαθε ένας οδηγός στην Κίνα ότι το τιμόνι απαιτεί από τον καθένα να δίνει την απόλυτη προσοχή του στον δρόμο και να αντιμετωπίζει το τιμόνι που έχει στα χέρια του με μεγάλη ευθύνη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε μόλις πριν 10 λεπτά πάρει τα κλειδιά του οχήματος, αλλά θεώρησε σκόπιμο να ασχολείται με το κινητό του ενώ οδηγούσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατέληξε μαζί με το αυτοκίνητό του μέσα σε έναν ποταμό.

Μάλιστα, ο λόγος που έδινε τόσο πολύ με το τηλέφωνό του, ήταν πως έπαιρνε μηνύματα φίλους του που του έδιναν συγχαρητήρια για το νέο απόκτημά του.

Τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν ότι ο οδηγός πήρε λάθος τη στροφή σε μια γέφυρα της πόλης Ζουνί, που βρίσκεται στην επαρχία Γκουϊζού, όταν διαπίστωσε πως μπροστά του είχε κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος κατάφερε να σωθεί, καθώς κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, παρά την πίεση που δημιουργούσε το νερό. Ωστόσο, το αυτοκίνητο έγινε κυριολεκτικά... καινούριο.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2020 02:23 #233516 by Giorgos Tsolaridis
Νέο σενάριο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμής πυρηνικών»




Το νέο σενάριο στα πολλά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό έρχεται να προστεθεί για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, καθώς σύμφωνα με αποστάτη της χώρας ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια εκτόξευσης πυραύλων.


Ειδικότερα, ο πρώην αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος Lee Jeong Ho έγραψε στην εφημερίδα της Νότιας Κορέας Dong-a Ilbo ότι ο 36χρονος Κιμ πρέπει να ήταν αρκετά υγιής για να επιτρέψει δοκιμές πυραύλων στις 14 Απριλίου, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βλάψει τον εαυτό του και την ήδη επιβαρυμένη καρδιά του.

«Ο Κιμ απουσίαζε από τις δοκιμές, ενώ δεν κυκλοφόρησαν πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων και την εκπαίδευση των μαχητικών αεροσκαφών, το οποίο υποδεικνύει την πιθανότητα ενός απροσδόκητου ατυχήματος που θα μπορούσε να προκληθεί από συντρίμμια ή πυρκαγιά», είπε.

Ο Λι τόνισε επίσης ότι ο Κιμ θα μπορούσε να είναι «εγκεφαλικός νεκρός», μετά από αναφορές ότι ο δικτάτορας ήταν σοβαρά άρρωστος μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς.

Καθώς τα σενάρια για την υγεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν «φουντώνουν», τα βλέμματα στρέφονται στην οικογένεια του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Λίγα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Mirror, είναι παντρεμένος από το 2009 με την Ρι Σολ-Γιου, αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.
Λέγεται ότι είναι γύρω στα 30 και είναι κόρη μιας γυναικολόγου και ενός καθηγητή. Σπούδασε τραγούδι στην Κίνα και φημολογείται ότι ταξίδεψε στο Νότο ως μαζορέτα για το Ασιατικό Πρωτάθλημα του 2005. Λέγεται ότι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας προσπάθησαν να διαγράψουν το παρελθόν της ως διασκεδαστή και κατέσχεσαν σχετικά αρχεία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification