Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Party Animals: Announcement trailer

15 Jun 2021 12:01 - 23 Jun 2021 14:00 #252550 by Γιώργος Σκένδρος
Το Party Animals, ένα physics-based Brawler, θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass το 2022.
Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν από τους πολλούς χνουδωτούς μαχητές για να παλέψουν με τους φίλους τους σε διαφορετικούς χάρτες με μια ποικιλία από διάφορα όπλα. Ο τίτλος θυμίζει το Gang Beasts, ένα άλλο multiplayer Brawler.



Το παιχνίδι ανακοινώθηκε ως exclusive για την κυκλοφορία της κονσόλας Xbox κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Xbox-Bethesda στην E3 2021. Το τρέιλερ παρουσιάζει μια ποικιλία ζώων, όπως corgi, γορίλες, αλιγάτορες, κουνελάκια, ρινόκερους, γουρούνια, τίγρεις, δεινόσαυρους και γάτες. Το Party Animals πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass για Xbox One και Xbox Series X|S το 2022. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2022 00:42 #264540 by Nikos Georgopoulos
Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, παρά τα προβλήματα στην ανάπτυξή του



Η Recreate Games ανακοίνωσε ότι το Party Animals θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, παρά τα προβλήματα που είχε η ανάπτυξή του.
Το Party Animals είχε παρουσιάσει ένα demo το 2020, αλλά από τότε δεν υπήρχε κάποιο νέο. Η Recreate Games δήλωσε σε ένα blog post στο Steam ότι καταλαβαίνουν την αναμονή και το άγχος των παικτών και ότι σύντομα θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες. Επιπλέον δήλωσαν: Το παιχνίδι είναι ακόμα σε ανάπτυξη και ο στόχος κυκλοφορίας βρίσκεται μέσα στο 2022, με πιθανές αναβολές για βελτίωση της ποιότητάς του. Αυτό που θέλουμε να ξέρουν οι παίκτες είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό (εξάλλου είναι η μοναδική πηγή εσόδων για την εταιρεία), αλλά η ποιότητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

 


Η Recreate Games ανέφερε και τον τριπλασιασμό των εργαζομένων της ως πρόβλημα, διότι άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία που μείωσαν την αποδοτικότητα και περιέγραψαν την ανάπτυξη ως παραγωγή κόλαση. Επιπλέον το lockdown στη Σαγκάη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας δυσκόλεψε επίσης την κατάσταση.

Το Party Animals αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC, Xbox Series X και Xbox One και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέσα στο Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification